Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τρίτη θέση για την VRallyTEAM στο sprint Ξάνθης


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24/7/2011 το Rally Sprint Ξάνθης που διεξήχθη στην ορεινή περιοχή (Γοργόνα-Σιρόκο) της Ξάνθης, από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης και εντάσσεται στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Στον αγώνα και στην κατηγορία έως 1400cc με Peugeot 106 rallye, συμμετείχε η VRally Team με το πλήρωμα Βαϊτσίδη Κ. και Καπάρα Σ. (μέλη της Λ.Α Βέροιας). 
Το νούμερο 3 στις πόρτες του αυτοκινήτου ήταν σημαδιακό αφού το πλήρωμα κατάφερε και τερμάτισε στην 3η θέση, χάνοντας για λίγα δευτερόλεπτα την 2η θέση, πραγματοποιώντας όμως τον στόχο της ομάδας για μια θέση στο βάθρο.



Δηλώσεις πληρώματος

Βαιτσίδης Κώστας (οδηγός) : Ο αγώνας ήταν καλός παρά τα προβλήματα των καθυστερήσεων. Το 1ο σκέλος ήταν πιο πολύ αναγνωριστικό μιας και η ειδική ήταν πολύ απαιτητική λόγω της στενότητας και των πολλών στροφών. Τερματίσαμε με χρόνο που μας ανέβασε στην 2η θέση και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. 
Στο 2ο σκέλος πιέζαμε πιο πολύ μιας και ξέραμε καλύτερα την διαδρομή αλλά ένα γλίστρημα γύρισε το αυτοκίνητο και έτσι χάσαμε χρόνο. 
Είναι ο δεύτερος μας αγώνας και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. 
Αποκτήσαμε και το 1ο μας κύπελλο και έτσι τώρα δίνουμε ραντεβού για το 44ο rally ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο. 

Καπάρας Σωτήρης (συνοδηγός) : Είναι ο 2ος αγώνας που κάνω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η διαδρομή ήταν πολύ απαιτητική με πολλά κλειστά κομμάτια και απανωτές στροφές. Στο 1ο σκέλος είδαμε ότι το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται καλά και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα, μας έδωσε το θάρρος να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας. Στο 2ο σκέλος σε μια αριστερή στροφή, έπρεπε να τονίσω στον οδηγό μου να προσέξει περισσότερο. Το αποτέλεσμα ήταν να γλιστρήσουμε και το αυτοκίνητο να βρεθεί σχεδόν κάθετα στον δρόμο. Χάσαμε έτσι κάποια δευτερόλεπτα τα οποία και μας στέρησαν την 2η θέση. Κατακτήσαμε την 3η θέση και το πρώτο μας κύπελλο κάτι το οποίο μας δίνει περισσότερο δύναμη για τον επόμενο αγώνα, το 44ο Rally ΔΕΘ στις 17-18 Σεπτεμβρίου.






φωτο : Αποστολίδης Ανδρέας - R40.gr


Η VRally Team ευχαριστεί όλους όσους μας βοήθησαν να λάβουμε μέρος στον αγώνα και συγκεκριμένα, το e-shop Λιπαντικών, Χημικών Προϊόντων & Πρόσθετων, Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Εργαλείων, Μέσων Ατομικής Προστασίας και Αναλωσίμων www.G-market.gr, το κατάστημα ελαστικών-ζαντών-αναρτήσεων Tserkezos και το Sportorama.gr 



Με εκτίμηση
το πλήρωμα της V Racing Team
Βαϊτσίδης Κ. - Καπάρας Σ.